Julia Mejnertsen

Thread the Needle – håndsyede notesbøger

Thread the needle er en 3-timers workshops, hvor vi lærer dig at sy din egen notesbog. Fra den simple, men smukke japanske stab-syning til den funktionelle og nemme singer-syning. Vi starter workshoppen med en snak om håndlavede (foto)bøger, hvor vi kigger på eksempler og inspiration. Derefter syr vi sammen to forskellige notesbøger, og hvis tiden tillader det, sættes deltagerne fri til at sy flere.

Som deltager lærer du om materialer og værktøj, som skal bruges for selv at sy bøger, og du går hjem med minimum to håndlavede notesbøger, samt viden og forståelse for, hvad det vil sige at sy sin egen bog. De teknikker, som der undervises i, kan bruges til at lave egne journaler, notesbøger, zines, artist books og/eller fotobøger.

Passer perfekt til begyndere. Alt materiale er inkluderet.

ADRESSE
Krausevej 3
2100 København Ø

DATO
Den 27. november 2021
Kl. 14-17

PRIS
Gratis

PROGRAM

14.00-15.00

Inspiration og talk

Julia Mejnertsen fortæller om sine erfaringer, giver tips om teknikker og viser eksempler på håndlavede fotobøger.


15.00-17.00

Workshop

Sy din egen bog. Vi kaster os i at sy vores egne bøger med Julias hjælp, og når workshoppen er slut, vil du have skabt dine egne notesbøger, som du får med hjem.


Det praktiske

CPF sørger for kaffe/te og frugt/snacks i dagens løb.
NB! Vi går i gang kl. 14 sharp, så kom gerne lidt før.

Om Julia Mejnertsen

Julia Mejnertsen er kunstfotograf, kurator og personen bag nano-forlaget Blankt Papir Press, som udgiver håndlavede fotobøger. Hun er uddannet fra Fatamorgana og Atelier Smedsby og har holdt workshops og undervist på Fatamorgana’s Masterclass, Københavns Erhvervs Akademi, NW Gallery, KBH Film og Fotoskole, Copenhagen Photo Festival, ISSP Summer School, Fragment Photobooks, DGI Byens Fotobogsfestival m.fl. Passionen for det håndlavede og taktile kommer fra Japan, hvor hun har tilbragt meget tid og suget erfaringer og læring til sig.

Spørgsmål i forbindelse med workshoppen?

Hvis der er noget du er i tvivl om må du meget gerne kontakte os via mail eller mobil.

Tlf: +45 42442010

programme@copenhagenphotofestival.com