Jens Juul

Portrættet – Det stille drama

Du behøver ikke rejse til krigszoner eller katastrofeområder for at skildre dramaet og det ukendte. Det er lige her – ved siden af dig og inde hos naboen. 

En workshop, hvor omdrejningspunktet er portrætfotografiet, et møde med et menneske, hvor vi som beskuer bliver lukket ind. Det stille drama, det svære liv, den ufattelige lykke. Hvor fortroligheden giver plads til at være usikker og sårbar. Et privat møde. Psykologien som et af fotografiets vigtigste redskaber. Hvordan får du et menneske til at stole på dig – og sige ’ja’ til at lade sig fotografere? Hvordan skaber du tillid? Og hvordan finder du ind til klangen af lige præcis dét menneske?

ADRESSE
Krausevej 3
2100 København Ø

DATO
Den 13. november 2021
Kl. 10-15

PRIS
Gratis

PROGRAM

10.00-11.00

Inspiration og talk

Dagens underviser Jens Juul viser inspirerende billeder, fortæller om sit arbejde og sin proces og deler tips og tricks.


11.00-14.00

Workshop

3 timers workshop, hvor I som deltagere selv skal fotografere. Jens Juul stiller jer forskellige opgaver og tilbyder sin rådgivning undervejs. Her kan man vælge at blive i villaen, benytte haven eller tage ud i nærområdet.


14.00-15.00

Feedback

Vi samles til feedback og det bedste fotografi fra hver workshopdeltager bliver valgt ud og printet, og du får dit eget værk med hjem.


Det praktiske

CPF sørger for kaffe/te og frugt/snacks i dagens løb.
NB! Vi går i gang kl. 10 sharp, så kom gerne lidt før.

Om Jens Juul

Jens Juul er født i 1963 og bosat i København. Han er både uddannet som portrætmaler og fotograf. Hans arbejde kredser om det intime fotoportræt og har ført til en lang række udstillinger i både ind- og udland, ligesom han har modtaget en række priser, blandt andet forskellige kategorier i Magnum Photography Awards, Sony World Photography Awards, Grand Prize Winner, International photographer of the year, IPOTY og herhjemme, i Årets pressefoto.

Spørgsmål i forbindelse med workshoppen?

Hvis der er noget du er i tvivl om må du meget gerne kontakte os via mail eller mobil.

Tlf: +45 42442010

programme@copenhagenphotofestival.com