Vision og mission

Livet er ikke andet end 25 billeder i sekundet

Copenhagen Photo Festivals vision er at styrke vores evne til at tage stilling til fotografiet som udtryksform. Det er Copenhagen Photo Festivals ambition at være blandt Europas fem vigtigste fotofestivaler inden for 2020, og det skal bl.a. opnås ved at bringe det internationale foto- og kunstmiljø til København – til gavn for hele det danske netværk af aktører inden for foto- og kunstscenen. Den ambition skal realiseres i samarbejde med udstillingspartnere, der har den samme tro på Københavns internationale potentiale!

Visionen opnås igennem vores mission, som er at skabe en helårsplatform, der Kuraterer udstillinger både fysisk under festivalen og online på Instagram, Debatterer via Photo Stage og vores undervisningsmateriale, Engagerer folk ved at afholde workshops og fotoprojekter som vandreudstillingen Picture the Music, Informerer om fotografiet via sociale medier samt podcasts og videoer.

Facebook kan du læse mere om festivalens udstillinger, aktiviteter og workshops – både op til og under festivalen.

Vision

Copenhagen Photo Festival er mere end en fotofestival. Visionen er at styrke vores evne til at tage stilling til fotografiet som udtryksform ved at skabe en helårsplatform, der:

KURATERER udstillinger både fysisk under festivalen og online på Instagram

DEBATTERER via Photo Stage og undervisningsmateriale

ENGAGERER folk ved at afholde workshops og vandreudstillingen Picture the Music

INFORMERER om fotografiet via sociale medier samt mediekanalen podcasts og videoer