Photo City

CALL FOR ENTRIES

Dette call for entries er for fotografer og kunstnere, der ønsker at bidrage med et udstillingsprojekt til festivalens hjerte, Photo City, der er åbent i hele festivalperioden.

Dit bidrag skal være et helt udstillingskoncept (enten en solo- eller en gruppeudstilling), der matcher én af Photo Citys locations. Det er også vigtigt, at projektet, der ansøges med, ikke tidligere har været udstillet i Danmark. Copenhagen Photo Festival kategoriserer alle udstillinger i forhold til tre hovedsøjler: Framing Society, Framing Vision og Framing Identity. Du må være i stand til at definere, hvilken af disse tre kategorier, du ser dit projekt som en del af:

  • Framing Society: Udstillinger, der beskæftiger sig med samfundet. Politik, ideologi og kultur.
  • Framing Vision: Udstillinger baseret på mediet. Æstetik, teknik og medie.
  • Framing Identity: Udstillinger, der har individet i fokus. Subjekt, eksistens og identitet.

Photo City kurateres af Copenhagen Photo Festivals programudvalg, der består af festivaldirektør Maja Dyrehauge Gregersen, Charlotte Præstegaard Schwartz, post.doc., kunsthistoriker og kurator, Søren Pagter, leder af fotojournalistuddannelsen på Danmarks Medie og Journalisthøjskole, og Sigrid Nygaard, fotograf og fotoredaktør på Dagbladet Information. Det er programudvalget, der gennemgår alle ansøgninger.

I 2018 modtog Copenhagen Photo Festival 80 ansøgninger fra 16 forskellige lande, og heraf blev 4 blev udvalgt: Sara Vighi (IT), Nils Stelte (DE), Marta Pohlmann-Kryszkiewicz (DE) og Matin Thaulow (DK).

SEND ANSØGNING

Åbner i efteråret 2018
Deadline: 5. januar 2019

04_sara-vighi_history-8_2016
06_sara-vighi_present-time-1_2016

Foto: Sara Vighi – Handbook of a Town, 2018