Tilmelding

Open Call til soloudstilling i Photo City er nu lukket.

Vi har modtaget 75 ansøgninger fra 16 lande! Det er næsten dobbelt så mange som sidste år. Tusind tak til de mange ansøgere! Programudvalget er i fuld gang med vurderingsprocessen, og man kan forvente svar 15. februar.

Vær en del af Nordens største fotofestival med 55.000 besøgende og 250 fotografer og fotobaserede kunstnere. Som udstiller får du stillet en lokation til rådighed, en målrettet PR indsats, rådgivning og international networking. Deadline er 12. januar 2018, og ansøgere der søger om at få en soloudstilling med på festivalen vil blive behandlet af festivalens programudvalg.

Astrid Kruse Jensen, Dash Snow, Elena Chernyshova, Henrik Saxgren, Joachim Ladefoged, Josef Hoflehner, Peter Sutherland, Todd Hido er blot nogle navne, der har været udstillet i Photo City i tidens løb.

Photo City er festivalens centrum, og er i 2018 lokaliseret i en nedlagt transformerstation på Østerbro. Photo City består af 5-10 større fotoudstillinger, som festivalen selv kuraterer samt artist talks, workshops, paneldebatter m.m.

SVAR 15. FEBRUAR 2018 

Tak til de mange ansøgere!

Se ansøgningsformularen HER