Tilmelding

Den Censurerede Udstilling

Open Call til Den Censurerede Udstilling er nu lukket.

Den Censurerede Udstilling har siden 2012 eksisteret med målet om at præsentere et samtidigt udvalg af international kunstfotografi – baseret på et open call. En international jury udvælger 50 værker til Den Censurerede Udstilling. I 2017 modtog Copenhagen Photo Festival rekordmange ansøgninger fra fotografer fra hele verden.

Fotograferne, der er udvalgt til at udstille på Den Censurerede Udstilling, vil alle kunne ses på Copenhagen Photo Festival 2018 (7.-17. juni). Udstillingen finder sted i Photo City, festivalens hjerte, der sætter rammerne for ti internationale solo- og gruppeudstillinger i et unikt tidligere industriområde. Mange af de tidligere udvalgte fotografer er i dag anerkendte, og udstillingen er en god mulighed for at blive promoveret på Skandinaviens største fotofestival til et bredt, dedikeret publikum, kritikere og kuratorer.

De udvalgte fotografer får også mulighed for at sælge deres værker på en særlig auktion i forbindelse med festivalen. Copenhagen Photo Festival samarbejder med det anerkendte auktionshus Bruun Rasmussen Kunstauktioner om en aktion på Den Censurerede Udstillings sidste dag. Auktionen er åben online på bruun-rasmussen.dk gennem hele festivalen (7.-17. juni). Onlinebuddene vil blive overført fra hjemmesiden til en live auktion på selve udstillingen, hvor Bruun Rasmussen vil bortauktionere de udvalgte værker. Ideen bag auktionen er at sætte fokus på fotokunstens mange kvaliteter, give garvede og nye samlere mulighed for at erhverve ny håndplukket fotokunst og ikke mindst belyse ny spirende fotokunst.

Svar: 1. april 2018

Tak til de mange ansøgere!

Juryen i år:

  • Balder Olrik: Visuel kunstner og kunstfotograf. København, Danmark.
  • Markus Hartmann: Co-founder, forlægger og kurator hos Hartmann Projects. Stuttgart, Germany.
  • Johan Vikner: Exhibition Manager hos Fotografiska International. Stockholm, Sverige.