Tag med til FESTIVAL KICKSTART 2024!

Talk med Yana Wernicke under årets fotobogmarked på GL STRAND. Foto: Hans Vedsted

Lægger du eller din institution hus til en interessant fotoudstilling i juni 2024? Eller er du i gang med at koordinere en undergrundsudstilling i et af byens uafhængige udstillingssteder? Eller måske planlægger du en fotobogslancering, fotoperformance eller en artist talk med en anerkendt fotograf eller kamerabaseret kunstner?

Hvis det er tilfældet, vil vi invitere dig til

FESTIVAL KICKSTART 2024

den 1. november kl. 17-18.30.

i Villa Kultur på Østerbro

Her vil vi fortælle om vores tanker for 2024 og diskutere tiltag og ideer, så vi sammen kan skabe en endnu stærkere sammenhængskraft på tværs af festivalens partnere. Vi vil vende både publikumsbesøg og aktiviteter såvel som markedsføringstiltag. Der bliver rig mulighed for at lufte ideer, forventninger og spørgsmål (se program nedenfor). 

I 2024 var der 44.000 besøgende på tværs af Copenhagen Photo Festivals +70 forskellige udstillings-, event-, og fotobogspartnere samt et imponerende udstillings-, talk- og eventprogram. Vi ser allerede nu frem til Copenhagen Photo Festival 2024 den 6.-16. juni og håber, at I vil være med til at fejre fotografiet sammen med os til den tid!

 Vi har en masse spændende ting i støbeskeen og kommer blandt andet til at fejre 15 års jubilæum og folde årets tema – ‘‘Entanglement’ – ud.

SU – Klik her for at tilmelde dig FESTIVAL KICKSTART 2024 senest den 23. oktober 2023.

Læs mere om at være festivalpartner her: https://copenhagenphotofestival.com/en/partner/