« All Events

  • This event has passed.

Artist talk // Ole Jauch: ‘MANDØ’

9 June @ 18:00 - 19:00

Free

Artist talk // 18:00 – 19:00

Sign & Talk & Drink i Thiemers Magasin
I Thiemers Magasin kan man til juni opleve Copenhagen Photo Hver dag i festivalsperioden mødes fotografer og publikum i Thiemers Magasin til Happy Hour kl. 17-18.

Vi serverer drinks (to for en!), byens næstbedste kaffe, kølig rosé, Thiemers sommer spritz og øl brygget af ukuelige ølbønder fra Herslev, mens udvalgte fotografer fortæller uformelt og uden mikrofon om arbejdet med deres aktuelle bøger og projekter.

Fredag d. 9. juni kommer Ole Jauch forbi og fortæller om sin fotobog ‘MANDØ’.

Ole Jauch kalder sig billedkunstner og kunstfotograf og arbejder primært med det analoge fotografi som udgangspunkt for hans forskellige kunstneriske udtryk. Uanset hvilken retning disse udtryk bevæger sig, er der en rød tråd, der handler om tid og Tiden. Der fokuseres på tid i bred forstand. Fra en teknisk vinkel og en del af udtrykket til Tid som et filosofiske begreb.

‘MANDØ’ bogen er ingen undtagelse. Her handler det igen om Tiden og Ole har gennem sit enorme billedmateriale, fra Mandø, nøje udvalgt en række af tidløse billeder og udtryk til at beskrive og gengive de tilstande der er oplevet gennem mange ophold på Mandø.

Kan du slet ikke vente med at bladre og kigge på de mange billeder i bogen, står den allerede nu på hylderne i Thiemers Magasin.

 

The event is free but you need to book a ticket here

Details

Date:
9 June
Time:
18:00 - 19:00
Cost:
Free
Event Categories:
,
Event Tags:
,

Venue

Thiemers Magasin
Tullinsgade 24
København, 1618 Danmark
+ Google Map
View Venue Website