« All Events

  • This event has passed.

Artist talk // Ole Christiansen: ‘Portrætter’

5 June @ 17:00 - 18:00

Free

Artist talk // 17:00 – 18:00

Sign & Talk & Drink in Thiemer’s Magazine
In Thiemers Magasin you can experience Copenhagen Photo every day during the festival period, photographers and the public meet in Thiemers Magasin for Happy Hour at 17-18.
We serve drinks (two for one!), the city’s second best coffee, cool rosé, Thiemer’s summer spritz and beer brewed by irrepressible beer farmers from Herslev, while selected photographers talk informally and without a microphone about the work on their current books and projects.

Mandag d. 5. juni kommer Ole Christiansen forbi og fortæller om sin fotobog ‘Portrætter’.

I 40 år har Christiansen portrætteret kendte mennesker herhjemme og i udlandet. Nu bliver hans billeder samlet i værket ‘Portrætter’.

Fra Leonard Cohen, Yoko Ono og Iggy Pop til Suzanne Brøgger, Poul Schlüter og Medina. Fotograf Ole Christiansen har de seneste fire årtier fotograferet nogle af de største internationale og danske kulturpersonligheder, og i oktober udkommer værket Portrætter:

Bogen indeholder en række billeder, der ikke tidligere har været vist, fortæller Ole Christiansen:

”Det har været spændende at se med nye øjne på mine tidlige portrætter. Det betyder blandt andet, at jeg har set muligheder i og medtaget andre billeder, end dem der oprindeligt blev udvalgt, da billederne i sin tid blev taget, siger han.

Ole Christiansens fotografi har en særlig æstetisk dimension, hvor skarpe modstillinger af lys og skygge fremhæver de skævheder, rynker og hår, der giver det enkelte menneske sit unikke udtryk. For Ole Christiansen har altid været fascineret af ansigter, forklarer han.

”Jeg tror det ligger i vores dna at interessere os for vores medmenneskers ansigter. For mig har det været en gave at få lov til at arbejde med ansigter i over 40 år. Jeg tror aldrig, jeg bliver træt af det,” siger han.

Ole Christiansen udgav i 2003 Photographs og i 2020 bogen ‘White Wall’.

‘Portrætter’ udkom i oktober 2023 i forbindelse med en udstilling af billederne på Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg.

The event is free but please sign up here

Details

Date:
5 June
Time:
17:00 - 18:00
Cost:
Free
Event Categories:
,
Event Tags:
,

Venue

Thiemers Magasin
Tullinsgade 24
København, 1618 Danmark
+ Google Map
View Venue Website