« All Events

Artist talk // Jakob Dall: ‘+2°C’

6 June @ 17:00 - 18:00

Free

Artist talk // 17:00 – 18:00

Sign & Talk & Drink i Thiemers Magasin
I Thiemers Magasin kan man til juni opleve Copenhagen Photo Hver dag i festivalsperioden mødes fotografer og publikum i Thiemers Magasin til Happy Hour kl. 17-18. Vi serverer drinks (to for en!), byens næstbedste kaffe, kølig rosé, Thiemers sommer spritz og øl brygget af ukuelige ølbønder fra Herslev, mens udvalgte fotografer fortæller uformelt og uden mikrofon om arbejdet med deres aktuelle bøger og projekter.

Tirsdag d. 6. juni kommer Jakob Dall forbi og fortæller om sin fotobog ‘+2°C’.

+2°C er et værk skabt af fotograf Jakob Dall, der gennem tre årtier har dokumenteret klimaforandringernes konsekvenser og de mennesker, der lever og overlever hverdagen, hvor katastrofen rammer.

Billederne fortæller respektfuldt historier med menneskelig værdighed og giver håb om nye løsninger til at overkomme klimaudfordringen. Bogen skildrer klimaforandringernes konsekvenser fra 18 af de mest udsatte lande og viser hverdagen for de mennesker, der lever med de katastrofale påvirkninger som temperatur stigningerne medfører. Temperaturen i de 18 lande der er dokumenteret i denne bog, er siden 1971 i gennemsnit steget med +1,34°C og endnu mere i nogle af de specifikke områder, som bogen omhandler er gennemsnitstemperaturen steget til over +2°C.

 

The event is free but you need to book a ticket: https://www.thiemersmagasin.dk/products/event-6-juni-2023-copenhagen-photo-festival-jakob-dall-om-2-c

Details

Date:
6 June
Time:
17:00 - 18:00
Cost:
Free
Event Categories:
,
Event Tags:
,

Venue

Thiemers Magasin
Tullinsgade 24
København, 1618 Danmark
+ Google Map
View Venue Website