« All Events

Atla Artist Talk & Dinner – A New War in Europe

6 April @ 17:00 - 22:00

200DKK

Dansk tekst nedenfor

During Copenhagen Photo Festival Atla hosts an artist talk with Casper Dalhoff and Miriam Dalsgaard. Through two different reportages from Ukraine and Poland, we will hear the stories about the unbearable outbreak of the war, and also how it quickly became a new and surreal everyday situation for the Ukrainian refugees. The two Danish photojournalists Casper Dalhoff from Jyllands-Posten and Miriam Dalsgaard from Politiken, will present their personal narrations from the Ukrainian people they meet on their reportage trips to cover the stories.

The talk will be in Copenhagen located at the bakery and event space Flere Fugle, which will be the setting for a cosy environment. We will make sure to look at this subject with the seriousness it needs, and also create an informal surrounding with room for curiousness and questions.

Artist talk Thursday 9th of June: 17-22

Flere Fugle will prepare some lovely snacks, cold beverages and a following long-table dinner for the guests.

_____________

Atla Artist Talk & Dinner – En ny krig i Europa

I forbindelse med Copenhagen Photo Festival afholder Atla en artist talk med fotojournalisterne Casper Dalhoff og Miriam Dalsgaard. Talken bliver startskudet på Atlas Danmarksturné, og lægger ud med et emne, der ikke er til at komme udenom. Med Ruslands invasion af Ukraine, står det klart, at vi ser på et forandret Europa. Krig er hverken et nyt eller fraværende begreb, når man kigger ud over resten af verden, men med det russiske angreb på Ukraine, må vi forholde os til, at begrebet på ny er rykket ind i Europa.

Vi skal møde de to danske fotojournalister Casper Dalhoff fra Jyllands-Posten og Miriam Dalgaard fra Politiken, der fortæller og viser deres førstehåndsberetninger fra hhv. krigens ubærlige udbrud, og den nyfundne surrealistiske hverdag, den er blevet til. Med disse to fotografiske reportager tager vi et blik på det land, der nu er under angreb, og vi møder nogle stærke personlige beretninger fra den befolkning, der i årevis har levet med en trussel rettet mod deres frihed.

Med udgangspunkt i de to fotografers nylige vilde beretninger fra Ukraine og Polen, skaber vi en aften med fokus på, hvad det er for et forandret Europa, vi står i.

Artist talk Torsdag d. 9. Juni kl. 17-22 

Eventet vil foregå i København på bageri og eventsted Flere Fugle, der også vil danne rammerne for et behageligt og uformelt forum, hvor der er plads til nysgerrighed og spørgsmål. Efter talken vil der være en lækker middag og drikkevare tilberedt og serveret af Flere Fugle.

Get your ticket

Details

Date:
6 April
Time:
17:00 - 22:00
Cost:
200DKK
Event Categories:
, ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Private: Flere Fugle
Rentemestervej 57
København, 2400 Danmark
+ Google Map