Jeg fotograferer, derfor er jeg

Indhold og formål: Tematikken Jeg fotograferer, derfor er jeg giver eleverne indblik i fotografiets mange kommunikative facetter og muligheder. Opgaverne lægger op til, at eleverne arbejder med kommunikationens afsender- og modtagerforhold. Opgaverne giver eleverne mulighed for at afprøve forskellige fortolkninger af værker og verden. Opgaverne ligger i spændingsfeltet mellem det objektive, det subjektive og det filosofiske. Arbejdet med tematikken lægger op til en fælles klasseudstilling.

Materialer: Eleverne skal bruge et kamera til nogle af opgaverne. Dette kan være et mobilkamera. Der er også opgaver, hvor et kamera ikke er nødvendigt.

Download

Download undervisningsmateriale og opgaver til forløbet Jeg fotografer, derfor er jeg via knappen herover.

ypic-4

Albert Elm, Fish Out Of Water