Indlæser Begivenheder
Forside / Program / Home » Begivenheder » THREAD THE NEEDLE / Bogsyningsworkshop (begyndere) v. Blankt Papir
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

THREAD THE NEEDLE / Bogsyningsworkshop (begyndere) v. Blankt Papir

| BLANKT PAPIRØstbanegade 43
København Ø,2100

13. juni 16:00 - 19:00

Tilføj til indkøbskurven

THREAD THE NEEDLE er en 2-timers workshops, hvor vi lærer dig at sy din egen bog. Vi arbejder med den smukke japanske stab syning og den simple, men dekorative saddle-syning (også kendt som singer-syning efter symaskinen).

Som deltager lærer man om materialer og værktøj, som skal bruges for selv at sy bøger. Alle deltagerne går hjem med 2 håndlavede notesbøger, samt viden og forståelse for, hvad det vil sige at lave sin egen bog. De teknikker, som vi underviser i, kan bruges til at lave egne journaler, notesbøger, zines, artist books og/eller fotobog dummys. Vi snakker om foto – i bøger og generelt og kigger på fotobøger, som håndlavede kunstnerbøger. Vi kigger også på diverse formater, som fotobøger kan laves i, hvor objekt og indhold går hånd i hånd. Vi nørder detaljerne omkring at skabe en bog.

Pris: 250 kr. per person, max 5 pers – early bird bestil inden d. 1. juni, og vi tager 50 kr. af prisen.

Om Blankt Papir:

Blankt Papir er en kunstnerisk platform centreret i workshops, bogkunst og udgivelse. Vores mission er at give rum til åbne møder, hvor alle kreative, amatører som professionelle, kan samles og udveksle ideer og kreere, blive motiveret og inspireret. Når deltagerne forlader en workshop er vores mål, at de selv kan fortsætte med at sy bøger, når de kommer hjem.

Ideen bag Blankt Papir udspringer fra glæden ved at skabe håndlavede fotobøger. Jo mere high tech verden omkring os bliver, jo skønnere føles det at arbejde med det sanselige og det fysiske, og jo vigtigere bliver det unikke og personlige.

Blankt Papir er et projekt startet af Julia Mejnertsen i 2017. Julia har lært om håndbundne bøger og primært håndlavede fotobøger i Japan. Her fik Julia øjnene op for de utallige måder bøger kan laves på, så deres form snakker sammen med indhold, og på den måde engagerer beskueren på en helt anden og mere nærværende måde. Blankt Papir udgiver den månedlige publikation ”Året – København 2018”, en serie bestående af 12 bøger, én for hver måned i 2018, hvor skiftende danske fotokunstnere portrættere København. Julia har løbende holdt workshops på Fotoskolen Fatamorganas master class, Blaa Galleri og privat.

For mere information og  billetter: www.blanktpapir.com eller www.copenhagenyear.com