Indlæser Begivenheder
Forside / Program / Home » Begivenheder » New, Other, Odd – minifilmfestival
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

New, Other, Odd – minifilmfestival

| Carlsberg Byens Galleri og KunstsalonPasteursvej 3
København V,1778Danmark

16. juni 12:00 - 23:59

Tilføj til indkøbskurven

Denne udstilling er del af en større udstilling i Carlsberg Byens Galleri og Kunstsalon. Der er i alt 6 udstillinger og en filmfestival. Disse kan du finde links til i bunden af dette afsnit.

New, Other, Odd er en filmfestival, der sigter på at udforske grænserne for moderne filmskabelse. Festivallen er manifesteret i en kreativ platform med hensigt om at præsentere nye eksperimentelle metoder, fortællinger, teknikker og æstetikker, for at uddybe diskussioner mellem kunstnerne og publikum skabes et rum hvor fordybelse bliver hyldet som den essentielle næring den er. For at forstå abstrakte ideer bedre, omfavne det mærkværdige og derved afvise konformitetsstigmatikken i mainstream medier ønsker vi at adskille billede og bevægelse, skelne mellem lyd og støj og at sammenfatte kulturens mange discipliner.

Igennem forbindelse og kontakt søger New, Other, Odd at decentralisere og sprede rødderne til den højeste trætop på den stejleste bakke.

Udstillende kunstnere inkluderer blandt andre: Mathieu J. H. Hansen, Mark Tholander, Julie Nymann, Ida Dorthea, Christina König Køhrsen, Jonas Hollerup, Helle Gro Pechuele, Joakim Lindelof Hyldebrandt, Jeppe Østergaard Munk, Cecilie Bøcher Hansen, Josefine Exner, Viola Frederikke Lindkvist Hjorth og Afgangsfilm fra Filmhøjskolen Møn

Åbningstider:
Man – Fre kl. 10- 16 / Lør 10-18 / Søn 10-15

Udstillingen er at finde i Eventspace 1  – Carlsberg Byens Galleri & Kunstsalon, Pasteursvej 3, 1799 København V

Events:
Fernisering med paneldebatter løbende hele dagen, Søndag d. 16. Juni 12.00 – 21.30

Afslutningsfest med bands og Dj’s 21. 30 – 24.00

Andre udstillinger:
There is no release from the brain police
The Eradicated Skyline
Liquid Landscapes
Trans-Formation
Silver Migration & Porcelain Sea
Material-Spirit
Being Human I Human Being – Gruppeudstilling