Indlæser Begivenheder
Forside / Program / Home » Begivenheder » MandagsTalk x Copenhagen Photo Festival
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

MandagsTalk x Copenhagen Photo Festival

| Folkehuset AbsalonSønder Boulevard 73
København V,1720Danmark

10. juni 20:00 - 22:00

Tilføj til indkøbskurven

Hvad kan fotografiet egentlig som medie i en samfundsdebat? Hvordan kan man se på samfundsproblemer med kunstneriske og æstetiske øjne, og hvorfor er det overhovedet vigtigt at gøre dette?

Billetten til dette event koster 50kr, og du køber den via dette link: MandagsTalk x Copenhagen Photo Festival.

I forbindelse med Copenhagen Photo Festivals 10-års jubilæum, kan vi i samarbejde med festivalen præsentere en MandagsTalk i fotografiets tegn. I denne omgang har vi været heldige at få besøg af Jana Sophia Nolle, der er tysk fotograf som beskæftiger sig med fotografi i forbindelse med samfundskontraster, magtstrukturer og forbrugskultur. Hun portrætterer konflikter omhandlende hjemløse i San Francisco på en ny og meget original måde og beskæftiger sig med, hvordan dette påvirker den måde, vi snakker om debatten på. Derudover søger hun med sin serie også at sætte spot på forbrugskultur og magt i vestlige samfundsstrukturer.

Med på scenen vil være mag.scient.soc og postdoc i Antropologi på CSS, Perle Møhl, der med sin viden om visuel antropologi, samfund og digitale medier, kan give et fototeoretisk, fotometodisk og samfundsvidenskabeligt afsæt til dagens talk.

Sammen vil vi udforske fotografi, materialitet, originalitet, visualitet og en masse foto-teori for at udvide vores tanker om, hvad fotografiet egentlig er for en størrelse, og hvor stor en betydning det har for os i vores dagligdag og specielt i samfundsdebatter.

Så vil du blive klogere på, hvad fotografiet kan i en samfundsdebat og på hvordan vi påvirkes af fotos i vores dagligdag, så er denne MandagsTalk noget for dig.

OBS: Talken vil foregå på engelsk.