Indlæser Begivenheder
Forside / Program / Home » Begivenheder » Liquid Landscapes
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Jonas Jessen Hansen

Liquid Landscapes

| Carlsberg Byens Galleri og KunstsalonPasteursvej 3
København V,1778Danmark

6. juni - 16. juni

Tilføj til indkøbskurven

Denne udstilling er del af en større udstilling i Carlsberg Byens Galleri og Kunstsalon. Der er i alt 6 udstillinger og en filmfestival. Disse kan du finde links til i bunden af dette afsnit.

I udstillingen “Liquid Landscapes” undersøger Jonas Jessen Hansen grænser, både fysiske og imaginære. Når mennesker og institutioner agerer ud fra selvinteresse vil resultatet altid medføre en social distance; Selvom mennesker er forskellige, er vores fysiske grænser de samme, og vi deler alle det samme hjem.

Udstillingen er et igangværende projekt, der tematiserer national symbolik og udfordrer kulturelt definerede normer om ‘os’ og ‘dem’. At dele samfundet ind i “os og dem” skaber problemer, når samfundet allerede fra starten placerer indvandrere og anden generation immigranter som ikke værende en del af samfundet. Vi er alle mennesker. Vi har vores kroppe og vores tanker. Ti fingre og ti tæer. Men vi er alle forskellige og netop denne forskellighed er hvad skaber et berigende og multikulturelt samfund. Idéen om et statsborgerskab i dag er blevet flydende, og er ikke længere kun et produkt af ens nationalitet men en ressource, der kan købes, handles eller tilbagekaldes.

Liquid Landscape er lavet ved hjælp af midlertidige tatoveringer, der er påsat menneskelige kroppe og strakt ud på plexiglas. Ved at tage form af menneskelig hud strækkes de på plexiglaset og tager deres egen form ligesom væske; som menneskeliv, er hvert forskelligt, og hver enkelts oplevelse med deres grænser er unik.

Åbningstider:
Man – Fre kl. 10- 16 / Lør 10-18 / Søn 10-15

Udstillingen er at finde i Mellemrummet – Carlsberg Byens Galleri & Kunstsalon, Pasteursvej 3, 1799 København V

Events:
Fernisering Torsdag d. 6. Juni 18.00 – 21.30

Finnisage Søndag d. 16. Juni 18.00 – 21.30

Andre udstillinger:
There is no release from the brain police
The Eradicated Skyline
Trans-Formation
Silver Migration & Porcelain Sea
Material-Spirit
Being Human I Human Being – Gruppeudstilling
New, Other, Odd – Filmfestival med paneldiskussioner