Indlæser Begivenheder
Forside / Program / Home » Begivenheder » The Fourth Wall
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Linda Hofvander

The Fourth Wall

| Galleri FormatClaesgatan 14
Malmö,214 26Sweden

3. maj - 16. juni

Tilføj til indkøbskurven

Gennem analogt fotografi arbejder Linda Hofvander med rummelige metaforer. Hendes arbejde sætter gang i en dialog med beskueren og fremsætter et fotografisk sprog, der er åbent for fortolkning. Det manglende narrativ i arbejdet sætter beskueren i et sted, hvor en ny platform for visuel forståelse skabes.
Et vigtigt aspekt i Hofvanders arbejdsmetode er processen af reduktion, der søger at finde essensen i det analoge medie. I hendes udforskning af de iboende kvaliteter bag fotografiet og mulighederne for at opfatte tid og sted på en flad overflade, fanger Hofvander kernen af vores opfattelser og begrænsninger af mediet selv.

Linda Hofvander har en MFA fra The School of Photography, Göteborg University og en BFA i Photography fra London College of Communication. Hofvander har udstillet på Moderne Museet, Artipelag, Hasselblad Center, Kunstnerernas Hus og MELK Gallery, Oslo, og Konstepidemin, Gothenburg. Hun er repræsenteret i samlinger på Moderna Museet, Public Art Agency Sweden, Gothenburg City Council, Uppsala County Council, Region Skåne og i private samlinger.

Fernisering:
3. maj, 17.00-20.00

Åbningstider i perioden:
Onsdag – Torsdag, 14.00-18.00
Fredag, 11.00-16.00
Lørdag – Søndag, 12.00-15.00