Indlæser Begivenheder
Forside / Program / Home » Begivenheder » Movement

Jacob Gils

Movement

| In The GalleryDronningens Tværgade 19
København K,1302Danmark

2. maj - 13. juni

Tilføj til indkøbskurven

Movement er en del af gruppeudstillingen IN THE AIR mellem Stephan Schnedler, Rikke Flensberg og Jacob Gils. De deltager med hver deres serie.

Jacob Gils’ serie Movement har længe været kendt for dens spidsfindige multiksponeringer. I seriens nyeste udbygningen gennemgår værkerne endnu en bearbejdning, hvor de som polaroider bliver overført til akvarelpapir. Ved hjælp af denne teknik opstår en helt særlig atmosfærisk og drømmende stemning, som giver værkerne en yderligere abstraktion. Dog fornemmer man stadig, at der tale om ægte steder, alle med deres unikke kendetegn. De nye værker, Transfers, åbner ideen om landskabsfotografiet op, som en portal til et dybere emotionelt sceneri.

Jacob Gils (b.1963) bor og arbejder i København. Han er uddannet fra Københavns Fotoskole i 1990 og hans kunst har modtaget anerkendelse i form af priserne PRIX DE LA PHOTOGRAPHIE PARIS (PX3) i 2012 og 2015.

Du kan se Rikke Flensbergs begivenhed her: https://copenhagenphotofestival.com/begivenhed/rikke-flensberg-0/
Du kan se Stephan Schnedlers begivenhed her: https://copenhagenphotofestival.com/begivenhed/stephan-schnedle…ing-with-gravity/

Åbningstider i perioden:
onsdag – fredag 12-17, lørdag 11-15.