Indlæser Begivenheder
Forside / Program / Home » Begivenheder » Alter Ego
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Izumi Miyazaki

Alter Ego

| Fotogalleri Vasli SouzaGustav Adolfs Torg 10B
Malmö,211 39Sweden

24. maj - 23. juni

Tilføj til indkøbskurven

Som enebarn der vokser op i Japan, fik Izumi Miyazaki plads til at lade sin fantasi løbe afsted. Det der startede som simple snapshots af hende selv, er med tiden blev raffinerede kunstværker, der er planlagt ned til mindste detalje.
Med sin karakteristiske bob-frisure, popper Izumi Miyazaki op overalt i sine egne fotos; svæver, opdelt i to og multipliceres i miljøer, som alle skal genkende, men som er blevet forvandlet af sit surrealistiske, groteske og ironiske humoristiske perspektiv. 
Udover Miyazaki selv indgår der ofte japansk mad i hendes værker. Hendes inspiration kommer for det meste fra hendes egne tanker, men også fra biografturer, hendes venner og sjove ting på nettet. Miyazakis fokus på sig selv er også et satirisk indblik i sin egen selvbevarede generation Z og samtidig en udvikling af den mere traditionelle fotografiske genre af selvportræt.

Izumi Miyazaki (f. 1994) dimitterede fra Musashino Art University i 2016. Da hun stadig var studerende, begyndte hun at lægge selvportrætter på Tumblr og fik med det samme en stor mængde følgere. Senere blev hun udstillet på Art-U Room, Tokyo og som del af gruppeudstillingen Give Me Yesterday ved Fondazione Prada. Hun har deltaget ved Kyotographie International Photography Festival, og har netop udgivet sin første bog Me And Me på Seigensha Publishing.
Dette er Izumi Miyazaki’s første soloudstilling i Skandinavien, der bliver vist på Fotogalleri Vasli Souza, Malmö, Sverige.

Fernisering:
24. maj, 18.00-21.00

Åbningstider i perioden:
Onsdag – Fredag, 13.00-18.00
Lørdag – Søndag, 12.00-16.00