Indlæser Begivenheder
Forside / Program / Home » Begivenheder » It’s All WHITE
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Anna Domnick

It’s All WHITE

| Nikolaj KunsthalNikolajs Plads 10
København K,1067Danmark

9. marts - 9. juni

Tilføj til indkøbskurven

Træd ind i et helt hvidt rum og bliv mødt af en forunderlig, uigenkendelig side af indlandsisen. Med close-up fotos af iskerner og krystaller i storformat præsenterer kunstneren detaljerige landskaber, der henleder tankerne på universets helhed og himlen over os.

Den unge prisbelønnede fotokunstner har skabt en spektakulær udstilling specielt til Nikolaj Kunsthals Øvre Galleri med Arktis’ skrøbelighed og vores forståelse af universet som helhed. Udstillingens hovedtema er klima, men i en anderledes selvreflekterende optik, da den fokuserer på æstetik og geofysik fremfor menneskeskabte forandringer.

I tilblivelsen af udstillingen har Anna Domnick arbejdet med sammenhængen imellem foto og forskning og lader i udstillingen beskueren opleve de universelle detaljer, som isen afslører om vores eksistens. 
It’s All WHITE er blevet til i tæt samarbejde med forskere fra Niels Bohr Instituttet og NASA efter kunstnerens deltagelse i en forskningsekspedition til indlandsisen på Grønland. Der vil under udstillingsperioden også blive afholdt talks med forfattere, forskere og kunstneren selv. 

Udstillingen er blevet til med støtte fra Goethe Instituttet og i et tæt samarbejde med forskere fra Niels Bohr Instituttet, Center for Is og Klima, Københavns Universitet.

 

Åbningstider i perioden:
Tirsdag – Fredag, 12.00 – 18.00
Lørdag – Søndag, 11.00 – 17.00

Priser:
Entre: 70 kr.
Børn op til 18 år gratis
Onsdage gratis