Mathias Svold Maagaard & Ulrik Hasemann – The Wild Within
Mathias Svold Maagaard & Ulrik Hasemann – The Wild Within

The Wild Within | Mathias Svold Maagaard & Ulrik Hasemann (DK)

Danmark er det land i Europa med mindst vild natur. Næsten hvert et hjørne er fyldt ud med byer eller landbrug mens skovene præges af tømmerproduktion og mountainbikeruter. Er vi som moderne, kontrollerende mennesker kommet så langt væk fra den vilde natur at vi har mistet noget af os selv? De to fotografer er taget til Rold Skov, Danmarks største, for at undersøge hvilken værdi naturen har for os i dag. (Danmark 2016)

The Wild Within er en del af  jubilæumsudstillingen for Fotojournalistuddannelsen på Danmarks Medie og Journalisthøjskole (DMJX), som fejrer sit 25 års jubilæum med udstilling Life Exposed, der vises som en del af Copenhagen Photo Festival.

Den danske Fotojournalistuddannelse er internationalt respekteret som en af de førende inden for sit felt. Til udstillingen har skolens to faste undervisere, Mads Greve og Søren Pagter, udvalgt ti fotografiske projekter og videoproduktioner som er lavet på skolen de seneste tre år. De ti historier viser variationen i stilarter og emner som de studerende arbejder med – fra den afslørende reportage til den personlige fortælling. De ti historier engagerer sig i deres samtid og forholder sig til de mennesker og steder som de beskriver, og de formidler den virkelighed vi ikke altid ser, selvom den befinder sig lige ved siden af os.

Udstillingen er designet af kurator Jens Erdman Rasmussen.

Besøg Photo City
fra d. 1. – 11. juni
hver dag fra 11-18