VIS OS JERES BEDSTE MUSIKBILLEDER – Invitation til alle fotografer

Få jeres bedste musikfotos udstillet på Copenhagen Photo Festival

Efter den store succes i 2014 gentager Copenhagen Photo Festival succesen med Picture the Music 2015. Sidste år indsendte amatører og professionelle fotografer mere end 2000 billeder, hvor 64 billeder slap igennem nåleøjet og blev udstillet landet over – fra Trapholt i Kolding til Bornholms Museum.
Nu får alle fotografer chancen igen.

Vi vil gerne se jeres bedste, vildeste, skæveste og mest stemningsfulde billeder. Musikken er meget mere end koncerter, den er i hørebøfferne under dynen, på cyklen med celloen på ryggen, i orkestergraven, i dansen mellem dine bedsteforældre og hos barnet, der får sin første guitar.

Blandt de indsendte fotos udvælger en kuratorgruppe de bedste billeder til udstillingen PICTURE THE MUSIC 2015. Kuratorgruppen består af: Lucy Love; musiker og billedkunstner, Thomas Borberg; Fotochef på Politiken, og Rasmus Ranum; medstifter af Copenhagen Photo Festival og fotografagent i Sumo-brothers.

Udstillingsturné i hele landet

Udstillingen åbner i København under Copenhagen Photo Festival den 4. – 14. juni 2015 og rejser herefter videre rundt i landet på en udstillingsturné, der fortsætter ind i 2016. Vi giver alle mulighed for at opleve musikkens stemninger og fællesskaber på både udstillingssteder, museer, musikhuse og andre steder i hele landet.

Udstillingsstederne offentliggøres løbende på www.picturethemusic.dk.

Stor fotobog i 2016

I forbindelse med Copenhagen Photo Festival i 2016 udgiver vi en stor PICTURE THE MUSIC-fotobog med et udvalg af alle indsendte billeder fra 2014, 15 og 16. Alle deltagere får chancen for at få deres billede udgivet i en bog, der samler de bedste og mest kreative musikfotos til eftertiden.

Læs mere og upload dine billeder her fra 27. april – 17. maj 2015: www.picturethemusic.dk.

Vælg en række ord, der beskriver dit billede; fx: Ekstase, backstage, toner, fællesskab, live, hjemme, kærlighed, kreativitet, samstemmighed, intensitet, larm, ro, sanser.

…………………………………………………………………………………………………………

Følg udstillingen på: www.picturethemusic.dk, www.facebook.com/picturethemusicCPF, www.copenhagenphotofestival.com

Spørgsmål og forespørgsler kontakt venligst: kirstine@copenhagenphotofestival.com

Picture the Music er et koncept udviklet af Copenhagen Photo Festival og støttet af Nordea-fonden.

Deltag i Copenhagen Photo Festival 2015-page-002

Nyhedsbrev

Newsletter / Nyhedsbrev

Navn
E-mail *
Facebook
Instagram
Video
skaermbillede-2016-09-22-kl-21-08-24