Anders Rye Skjoldjensen & Katrine Marie Kragh – ‘Egostripperen’

Egostripperen | Anders Rye Skjoldjensen & Katrine Marie Kragh (DK)

Alice er 33 år og bor på en lille gård i Nordjylland. Hun har været stripper siden hun var 17 år. Samtidig med at hun udstiller sig selv for mænd på barer eller ved private shows, lever hun et afsondret liv på sin gård hvor hun passer sine heste og sit æsel. Alice ønsker ikke at knytte sig til nogen, og ingen skal knytte sig til hende. Igennem sit liv er Alice blevet svigtet af personer som hun stolede på, og hun har lært ikke at stole på andre. Hun er Egostripperen. (Danmark, 2014)

Egostripperen er en del af  jubilæumsudstillingen for Fotojournalistuddannelsen på Danmarks Medie og Journalisthøjskole (DMJX), som fejrer sit 25 års jubilæum med udstilling Life Exposed, der vises som en del af Copenhagen Photo Festival.

Den danske Fotojournalistuddannelse er internationalt respekteret som en af de førende inden for sit felt. Til udstillingen har skolens to faste undervisere, Mads Greve og Søren Pagter, udvalgt ti fotografiske projekter og videoproduktioner som er lavet på skolen de seneste tre år. De ti historier viser variationen i stilarter og emner som de studerende arbejder med – fra den afslørende reportage til den personlige fortælling. De ti historier engagerer sig i deres samtid og forholder sig til de mennesker og steder som de beskriver, og de formidler den virkelighed vi ikke altid ser, selvom den befinder sig lige ved siden af os.

Udstillingen er designet af kurator Jens Erdman Rasmussen.

 Besøg Photo City
fra d. 1. – 11. juni
hver dag fra 11-18