Olafur Steinar Gestsson & Jens Welding Øllgaard – ‘Tænder du på mig?’

Tænder du på mig? | Olafur Steinar Gestsson & Jens Welding Øllgaard (DK)

Nan og Andy Villadsen mødte hinanden på Hotel Legoland, blev forelskede og startede dansktop-bandet 2BE1. Efter flere år med et mislykket ejerskab af en café har de valgt at satse på musikken igen. I filmen følger vi parret i dagene op til en comeback-koncert. De fortæller om drømmene om såvel et bedre familieliv som om et gennembrud for deres band. (Danmark, 2015)

Turning You On? er en del af  jubilæumsudstillingen for Fotojournalistuddannelsen på Danmarks Medie og Journalisthøjskole (DMJX), som fejrer sit 25 års jubilæum med udstilling Life Exposed, der vises som en del af Copenhagen Photo Festival.

Den danske Fotojournalistuddannelse er internationalt respekteret som en af de førende inden for sit felt. Til udstillingen har skolens to faste undervisere, Mads Greve og Søren Pagter, udvalgt ti fotografiske projekter og videoproduktioner som er lavet på skolen de seneste tre år. De ti historier viser variationen i stilarter og emner som de studerende arbejder med – fra den afslørende reportage til den personlige fortælling. De ti historier engagerer sig i deres samtid og forholder sig til de mennesker og steder som de beskriver, og de formidler den virkelighed vi ikke altid ser, selvom den befinder sig lige ved siden af os.

Udstillingen er designet af kurator Jens Erdman Rasmussen.

Besøg Photo City
fra d. 1. – 11. juni
hver dag fra 11-18