Nanna Navntoft, Benjamin Nørskov & Sille Veilmark – Grazy about food

Crazy about food | Nanna Navntoft, Benjamin Nørskov & Sille Veilmark  (DK)

Ditte er 24 år og er en af de omkring 40.-50.000 danskere der lider af tvangsoverspisning (BED). Lidelsen er endnu ikke anerkendt i det danske behandlingssystem, og Ditte kan derfor ikke få den nødvendige hjælp til at komme ud af sin situation med afhængighed, hemmelige overspisninger og tab af selvkontrol. (Danmark, 2016)

Crazy about food er en del af  jubilæumsudstillingen for Fotojournalistuddannelsen på Danmarks Medie og Journalisthøjskole (DMJX), som fejrer sit 25 års jubilæum med udstilling Life Exposed, der vises som en del af Copenhagen Photo Festival.

Den danske Fotojournalistuddannelse er internationalt respekteret som en af de førende inden for sit felt. Til udstillingen har skolens to faste undervisere, Mads Greve og Søren Pagter, udvalgt ti fotografiske projekter og videoproduktioner som er lavet på skolen de seneste tre år. De ti historier viser variationen i stilarter og emner som de studerende arbejder med – fra den afslørende reportage til den personlige fortælling. De ti historier engagerer sig i deres samtid og forholder sig til de mennesker og steder som de beskriver, og de formidler den virkelighed vi ikke altid ser, selvom den befinder sig lige ved siden af os.

Udstillingen er designet af kurator Jens Erdman Rasmussen.

Besøg Photo City
fra d. 1. – 11. juni
hver dag fra 11-18