HIPSTAGRAM FTW – konkurrence og udstilling

HIPSTAGRAM FTW*
I forbindelse med Copenhagen Photo Festival 2013 arrangeres HIPSTAGRAM FTW; en konkurrence og udstilling med ”telefon-fotografi”, hvor der er brugt apps eller filtre.

Brugen af smart-phone  filtre i sammenhæng med sociale medier har gjort det at fotografere til et nyt, dagligt ritual og en måde at dele forskellige situationer fra sit liv med folk i ens sociale netværk. Siden der ikke kan være tvivl om, at dette er en del af fotografiets fremtid, vil bruges af smart-phone apps og filtre blive undersøgt og diskuteret som et nyt aspekt af fotografiet.

INSTRUKTIONER:
Send op til 10 fotografier, enten enkeltstående billeder eller som dele af en serie. Billederne kan entes sendes enkeltvis eller via dropbox til: hipstagram@copenhagenphotofestival.com

Tag billederne i løbet af maj måned eller brug nogle du tidligere har taget.

KATEGORIERNE ER:

> Landskab

> Portræt

> Hverdags poesi – i en serie på mindst fem billeder

DEADLINE ER 29 MAJ KL. 18.00 

VIND:
Når udvalget af billeder til udstillingen er foretaget, vil de blive printet og vist som en del af Copenhagen Photo Festivals officielle program samt blive trykt i Snap Magazine.

BEDSTE FOTO:
Vinderen af det bedste foto eller den bedste serie får en iPhone 5 samt et års abonnement sponsoreret af Bibob.

JURY:
Konkurrencen til blive bedømt af Kristine Kern, leder af Fotografisk Center, medstifter af Copenhagen Photo Festival og ejer af SUMO Photo Agency Rasmus Ranum, fotograf og redaktør ved dagbladet Politiken Per Folkver samt kunstfotograf Jacob Fuglsang Mikkelsen.

HVIS DIT FOTO BLIVER UDVALGT:
Hvis du sender dine fotos til konkurrencen skal du være indforstået med følgende:
Bliver dit foto/fotos udvalgt til udstillingen vil du blive kontakte via email.
Hvis du er udvalgt, har vi rettighed til i forbindelse med Copenhagen Photo Festival at printe dine billeder til udstillingen og til forskellige medier, herunder Snap Magazine.

Vi håber selvfølgelig også at du vil have mulighed for at komme til åbningen af udstillingen.

DEBAT:
Den 13. juni kl. 17-20 inviterer Copenhagen Photo Festival, DJ:Fotograferne og Fotografisk Center til paneldebat om applikationsfotografi og sociale mediers indflydelse på fotografi i dag. Se mere på www.photography.dk eller http://www.copenhagenphotofestival.com

Tak til printlab.hipstamatic.com og Bibob.dk

*FTW – For The Win

“An enthusiastic emphasis to the end of a comment, message, or post. From the legendary game show Hollywood Squares where the result of the player’s response is expected to win the game.”

Nyhedsbrev

Newsletter / Nyhedsbrev

Navn
E-mail *
Facebook
Instagram
Video
skaermbillede-2016-09-22-kl-21-08-24