Nyt undervisningsmateriale: Fankultur

MØ
©Birk Kromann

Musik har en særlig betydning i de fleste menneskers liv – fra barn til voksen. Musik kan være med til at binde os sammen, som når vi går til koncerter og oplever den unikke fællesskabsfølelse, der opstår. Musik er med til at skabe fans, og på baggrund af dette kan der opstå særlige fankulturer.

Efterbilleder har udgivet nyt undervisningsmateriale, der har særligt fokus på musik og fankultur. Materialet er særligt rettet mod 4. -10. klasse og indeholder både individuelt- og gruppearbejde samt hjemmeopgaver.

Upload billeder og deltag i fotokonkurrence

 Klasser som følger undervisningsforløbet har mulighed for at deltage i konkurrencen om et digital kamera. Endvidere har klassen en helt unik mulighed for at få udvalgte billeder udstillet på årets fotofestival. For at komme i betragtning skal klassen uploade billederne fra øvelsen ”Tag billeder af musik” senest d. 1. april 2016.

Billederne kan også uploades på Picture the Music, her udvælger en kuratorgruppe de bedste billeder til udstillingen Picture the Music, der bliver en del af Copenhagen Photo Festival 2016. Efterfølgende vil udstillingen turnere rundt i hele landet. Billederne har også mulighed for at blive en del af Danmarks største fotobog, der samler de bedste musikfotos.

Nyhedsbrev

Newsletter / Nyhedsbrev

Navn
E-mail *
Facebook
Instagram
Video
skaermbillede-2016-09-22-kl-21-08-24